Danijela Martinović ne skida osmijeh s lica: S novim partnerom uživala u romantičnoj šetnji

Piše: Azra

Prošle su dvije godine kako su Danijela Martinović i Petar Grašo završili ljubavnu priču dugu 24 godine i time bili glavna tema svih medija.

Foto: Instagram @slobodnadalmacija.hr

Danijela Martinović i Petar Grašo su naizgled bili sretan par, pa je vijest o njihovom raskidu sve šokirala.
Splitska pjevačica već neko vrijeme je u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.

Kako kaže Danijela, Plavića je upoznala kada je njezina advokatica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

-Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove, rekla je Danijela za Gloriju.

Danijela i njen novi partner Josip fotografisani su u zajedničkoj ormantičnoj šetnji Bundekom u Zagrebu. Danijela nije skidala osmijeh sa lica, te je napokon sreća u polju ljubavi na njenoj strani.
(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti