U 82. godini dizajner Roberto Cavalli dobio šesto dijete s 45 godina mlađom švedskom manekenkom

Piše: L. K. P.

Foto: sowetanlive.co.za

Kažu da nikad nije kasno pa s tom mišlju živi i poznati italijanski dizajner koji je ovih dana dobio šesto dijete. Roberto Cavalli može se pohvaliti modnom ostavštinom svijetu, no svakako i širokom porodicom. 82-godišnji dizajner u vezi je s 45 godina mlađom švedskom manekenkom koja mu je rodila njegovo šesto dijete, dječačića Giorgia.

– Beba je rođena prije sedam dana upravo ovdje u Firenci, prekrasna je i bilo je stvarno emotivno vidjeti ga odmah nakon rođenja. Zove se Giorgio, kao i njegov djed, moj otac… kojeg su nacisti strijeljali u masakru u Cavrigliji kad sam imao četiri godine, rekao je dizajner odmah otkrivši šta stoji iza imena njegovog najmlađeg sina.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bergman (@nilsson_sandra_)


Roberto Cavalli u vezi je sa švedskom manekenkom Sandrom Nilsson od 2014. godine, a jednom prilikom joj je kupio i otok.

Njegova Sandra 2006. godine je proglašena najljepšom ženom u Švedskoj, a sljedeće je godine zasjala na naslovnicama poznatog časopisa ‘Playboy’. Sada 37-godišnja Šveđanka živi u Firenci s poznatim dizajnerom te o njemu vodi brigu s obzirom na njegovo loše zdravstveno stanje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sandra Bergman (@nilsson_sandra_)

Roberto Cavalli iza sebe ima dva braka, oba s manekenkama. Iz prvog braka s italijanskom manekenku Silvanellom Giannoni ima djecu Tommasa i Cristinu. Par se vjenčao 1964. godine, a deset godina kasnije su se rastali. A iz drugog braka s bivšom manekenkom Evom Mariom Duringer ima troje djece: Roberta, Rachele i Daniele.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti