Ovo je sin zvijezde “Prijatelja”, Lise Kudrow: Krenuo je maminim stopama

Piše: L. K. P.

Foto: hellomagazine.com

Kada je riječ o privatnom životu holivudske glumice i zvijezde ‘Prijatelja’ Lise Kudrow, on je upravo takav, privatan. Tek rijetko daje uvid u lični život, stoga ne treba čuditi da su svi ostali u šoku kada su shvatili da je njen sin Julian već odrastao

Iako je to do sada bilo malo poznato, sin Lise Kudrow, 24-godišnji Julian Stern odlučio je i sam stati pred kamere i krenuti majčinim stopama. Želja za Hollywoodom u njemu je rasla godinama, a sada je odlučio ostvariti svoje snove.

U prošlosti 59-godišnja zvijezda ‘Prijatelja’, u kojima je glumila Phoebe Buffay, rijetko je pričala o sinu Julianu.

Upravo zbog te njezine šutnje javnost, ali i voditelj Jimmy Kimmel, nemalo su se iznenadili kada je Lisa Kudrow otkrila da je njen sin ‘napustio porodično gnijezdo’.

– Mislim da se dosta dobro nosim s time, a i kao zrela odrasla osoba, pomalo sam sretna da je naš sin napokon otišao… da je neovisan. Teško je, rekla je Lisa i dodala:

„Uvjerena sam da sam odradila dobar posao usadivši mu dovoljnu količinu straha. Danas je neovisan i dobar.“

Sina Juliana Lisa Kudrow je dobila s Michelom Sternom, s kojim je u braku već 28 godina. Julian je 2021. diplomirao na filmskoj akademiji i nada se postati uspješni snimatelj, sve pod ‘nadzorom’ ponosne mame, a navodno je odlučio, poput nje, stati i ispred kamere.

Iako je isprva izgledalo kako je fokusiran na filmsku montažu, već je pokazao svoje glumačko umijeće u kratkom filmu ‘Seth’s Big Break 2’..

Pročitajte još