Salma Hayek na dodjelu Oscara stigla u društvu 15-godišnje kćerke Valentine

Piše: Azra

Glumica Salma Hayek (57) ukrala je sve poglede na ceremoniji dodjele Oscara, gdje se pojavila u društvu svoje 15-godišnje kćerke Valentine Palome Pinault, koju javnost nema često priliku vidjeti. Majka i kćerka su zablistale u dugim, crvenim Gucci haljinama.

Foto: Instagram @glamourmag

Salma je i inače poznata po jako lijepoj i ženstvenoj građi, a haljina koju je nosila učilnila je njen izgled još raskošnijim,pa ne čudi da je njen dekolte i ovaj put bio top tema svjetskih medija.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Glamour (@glamourmag)

Inače, Valentina je jedino dijete Salme i njenog supruga Francoisa Henrya Pinaulta , a dobili su je godinu dana nakon što su se počeli viđati. U braku su od 2009. godine, a vjenčali su se na romantičnoj ceremoniji u Parizu te su imali i svadbeno slavlje u Veneciji.
Salma je na 95. dodjelu Oscara stigla kako bi s Antonijom Banderasom dodijelila nagradu za najbolji međunarodni film koju je dobila njemačka ratna drama Na Zapadu ništa novo.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti