Jennifer Lopez zvijezda kampanje poznatog brenda donjeg rublja

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @jlo and intimissimiofficial

Poznati brend donjeg rublja Intimissimi službeno je objavio da je Jennifer Lopez njihov novi globalni brend ambasador. Italijanski brend donjeg rublja i intimne odjeće objavio je ovu vijest za vrijeme njihove nove kampanje za kolekciju proljeće/ljeto 2023.

Kampanja slavi žene i osnažuje ih da se osjećaju samopouzdano i cijenjeno u svim svojim životnim ulogama. Današnje žene su pametne, uspješne i uzor drugima, inspiriraju nas da marljivo radimo i slijedimo svoje snove. Lopez je istinski ambasador za Intimissimi jer unosi snažni i moderni seksepil u brend i predstavlja njegove temeljne vrijednosti.

– Kada smo tražili ambasadora koji utjelovljuje duh svih naših legendarnih kupaca, odmah smo se sjetili Jennifer Lopez. Želimo da žene žive ispunjenim životima i osjećaju se osnaženo svaki dan, rekao je Matteo Veronesi, glavni izvršni direktor brenda Intimissimi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Jennifer je otkrila Intimissimi dok je putovala Italijom prošle godine.

– Volim Italiju – ljude, modu, kulturu, hranu i njezinu povijest. Kada sam otkrila Intimissimi, odmah me privukla njihova dragocjena svila, romantična čipka, prekrasni i laskavi krojevi, te detaljni dizajn. Ponosna sam što sam Intimissimi žena i počašćena što smatraju da predstavljam njihove kvalitete samopouzdanja, živahnosti i snage, rekla je Jennifer Lopez.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Intimissimi (@intimissimiofficial)

Riccardo Ruini, kreativni direktor, dočarao je suštinu sanjivog i živahnog italijanskog ljeta u novoj kampanji proljeće/ljeto 2023. transformirajući boje Positana. Nijanse fuksije koja predstavlja bugenviliju, narančasta za blistavo sunce i tirkizna koja simbolizira Sredozemno more protkane su kroz novu kolekciju. Ruini, zajedno s redateljicom Giom Coppolom i fotografom Chrisom Collsom, doista dočaravaju živahni obalni talijanski raj. Kampanja prikazuje dan u životu Jennifer Lopez, koja opuštena, razigrana, dok ispija kavu sama sebi pjeva pjesmu “II Cielo in una stanza”. Prikaz žene s kojim se svako može poistovjetiti, s elementima tajnovitosti i magije.

Pročitajte još