Richard Gere zamijenio glamur boravkom na selu pa pokazao kako provodi vrijeme sa sinom

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @holacom

Holivudska zvijezda Richard Gere nije se pojavio na dodjeli Oscara. Nakon problema s upalom pluća zbog koje je bio i hospitaliziran, Gere se orijentirao na provođenje vremena u prirodi gdje provodi kvalitetno vrijeme s članovima svoje porodice.

Četveročlana porodica popularnog glumca uživa daleko od grada, a supruga Alejandra Gere nekoliko je fotografija podijelila i na Instagramu. Objavila je kako ona i Richard Gere te njihova dva sina, četverogodišnji Alexander i dvogodišnjak čije se ime još ne zna, provode vrijeme na farmi, uživajući u opuštenim trenutcima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alejandra Gere (@alejandragere)

Na fotografiji Gere drži ruku na leđima svoje supruge i gleda kako Silva poseže naprijed i stavlja svoju ruku preko Alexanderove, pomažući mu da pomuze kravlje vime u šalicu.

– U ovim vremenima, pogotovo ako živite u gradu, tako je teško moći uživati ​​u osnovnim užicima koje nam priroda nudi, one koje najviše cijenim i one koje želim usaditi u svoju porodicu. Povratak osnovama. Ovo je za našeg voljenog Homera Gerea, napisala je Alejandra u objavi prisjetivši se svog svekra koji je nedavno preminuo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti