Ništa nije sveto, čak ni preminula kćerka: Samo 4 dana nakon njezine smrti krenula je u osvetu

Piše: Azra

Lisa Marie Presley preminula je 12. januara u 55. godini života nakon što je doživjela srčani udar u svom domu.

Foto: Instagram @priscillapresley

Prerano je napustila ovaj svijet baš kao i njezin otac, kralj rock’ n’ rolla Elvis Presley, a iza sebe je ostavila brojnu imovinu koju je imala od vlastite muzičke karijere, kao i od zarade pokojnog oca, koji ju je ostavio da upravlja njegovom ostavštinom i imovinom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priscilla Presley (@priscillapresley)

Međutim, iza kulisa su se pojavile nevolje između njezine majke Priscille Presley (77) i njezine kćeri, glumice Riley Keough (33) koje se ne slažu oko toga tko treba ispuniti želje pokojne Lise Marie Presley.
Suprotno tome kako je to moglo izgledati na premijeri biografskog filma ‘Elvis’ i drugim događanjima na crvenom tepihu, Lisa Marie i njezina majka Priscilla godinama nisu bile u dobrim odnosima. Sve je počelo 2016. godine kada se Lisa Marie razvela od svog supruga, gistarista Michaela Lockwooda.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priscilla Presley (@priscillapresley)

Umjesto da stane na stranu svoje kćeri u borbi za starateljstvo nad njihovim blizankama Finley i Harper (14), Priscilla je odlučila podržati Lockwooda. Očigledno je s bivšim zetom ostala bliska jer su zajedno išli na posljednji ispraćaj Lise Marie.
Lisa Marie očito nije oprostila svojoj majci što je stala na suprotnu stranu kada su njezina djeca u pitanju jer je 2016. maknula nju i bivšeg poslovnog menadžera Barryja Siegela kao povjerenike svog imanja. Njezin sin Benjamin je umro 2020. ostavljajući Riley kao jedinu odgovornu osobu. Zbog toga je započeo sukob između Priscille i njezine unuke.
Pretpostavlja se da Priscilla nije bila upoznata s promjenom u oporuci sve do smrti Lise Marie jer nije poduzela nikakav pravni korak protiv nje do četiri dana nakon sprovoda. Kada je sprovod završio, brzo je krenula u akciju i podnijela je žalbu kako bi dovela u pitanje ‘autentičnost i valjanost’ oporuke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Priscilla Presley (@priscillapresley)

Istaknula je ona treba biti glavna odgovorna osoba koja će se baviti pojedinostima oko posljednjih želja svoje kćeri. Ovo se temeljilo na činjenici da joj Lisa Marie nikada nije rekla za tu promjenu koju je napravila samo nekoliko mjeseci prije svoje smrti. Ona je također dovela u pitanje valjanost potpisa u oporuci.
Dok Priscilla pokušava pobijediti vlastitu unuku i preuzeti imovinu svoje kćeri, prijatelji Lise Marie komentirali su cijelu situaciju. Jedna prijateljica tvrdi da je pokojna muzičarka željela da njezina kćer Riley bude nova povjerenica.
-Očito je htjela da svo troje njezine djece ima postotak od imovine, ispričala je.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti