Ko je Lucila Sola, majka Camile Morrone i bivša djevojka Ala Pacina, a porijeklom iz Slovenije

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @lucilasolanews

Atraktivna Argentinka, imena Lucila Sola, mnogima je već zapela za oko. Doduše ne zbog glumačkih angažmana, koliko zbog svoje veze s holivudskom legendom, ali i činjenice da je njena kćerka lijepa Camila Morrone

Lucila Sola rođena je 17. aprila 1976. u Buenos Airesu, u porodici advokata i bivšeg glasnogovornika pokojnog argentinskog predsjednika Raula Alfonsina, Federica Polaka i kućanice Mariane Skulj, koja je porijeklom iz Slovenije.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lucila Sola🤩 (@lucilasolanews)

Zahvaljujući svom atraktivnom izgledu, Lucile je već od najranije dobi stekla slavu u rodnoj Argentini, a nakon što se neko vrijeme bavila manekenstvom, karijeru je nastavila u glumačkom svijetu te se pojavljivala u raznim serijama i filmovima.

Kako bi ostvarila svjetsku slavu, ali i svoj američki san, Lucile je sa 20 godina preselila u Ameriku, no tamo nije postigla uspjeh kakvom se nadala. 1997. se udala za glumca Maxima Morronea s kojim je dobila kćerku – Camilu Morrone, koja je zahvaljujući dobrim genima postigla puno veći uspjeh u modnom i glumačkom svijetu od svoje majke, no najviše se o njoj ipak pisalo zbog njezine veze s vječitim neženjom Leonardom DiCaprijem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @lucilasola

Lucile se razvela 2006. godine, a tri godine kasnije započela je devetogodišnju vezu s holivudskom legendom Alom Pacinom. Iako su prekinuli još 2018., i dalje su u dobrim odnosima, pa je atraktivna Lucile ovih dana snimljena upravo u njegovom društvu.

A da je u porodici dobar, ali i iznimno mladolik izgled nasljedan, govore i fotografije Luciline majke, Camiline bake, Slovenke Mariane Skulj, koja rado pozira sa kćerkom za društvene mreže. Za razliku od tamnokose Lucile i Camile, baki Skulj zaštitni je znak plava boja kose, a poveznica s kćerkom i unukom su joj šiške.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti