Alka Vuica žali što se nije udala za svoju prvu ljubav: I danas kada ga vidim zatitram, ali oženjen je

Piše: Azra

U Special Happy Showu gostovala je Alka Vuica i otvorila srce i dušu.

Foto: Instagram @alka.vuica

Pjesnikinja, kantautorica koja je svoj pečat ostavila u hitovima i stihovima koje pjevaju generacije, i ne sluteći da ona stoji iza njih: “Gdje Dunav ljubi nebo”, “Rušila sam mostove od sna”, “Ja sam zaljubljen”, “Lijepa bez duše”, “Dotakni me usnama”, “Vino na usnama”.

 

Foto: Instagram @alka.vuica

Alka Vuica priznala je Elvisu Mehičiću da na nju utječe promjena vremena te da je kao posljedica toga nastao i njezin veliki hit “Danas sam luda”. U opuštenom razgovoru, dobro raspoložena podijelila je sa slušateljima Happy FM-a profesionalno, ali i životno iskustvo, zrnce mudrosti, tajnu dobrog izgleda, ali i ljubavne patnje.
Alka je tako otkrila da su joj svi frajeri u koje je bila zaljubljena slomili srce.

 

Foto: Instagram @alka.vuica

-Možda je to bila moja karma, da nemam sretnu ljubav kako bih mogla napisati sve ove pjesme, možda je Bog tako odlučio za mene, možda sam ja kriva, možda sam previše htjela, previše tražila, nemam pojma. Danas s ovim odmakom neke bih stvari sigurno napravila drugačije. Recimo, odmah bi se udala za svoju prvu ljubav iz školskih dana, jednog Porečanina. Dandanas kad ga vidim zatitram. On o tome pojma nema. Oženjen je i ima skoro već i unuke, dobri smo prijatelji, otkrila je.
-Odvažna, ali ne i kada je ljubav u pitanju. Ja uopće nisam hrabra u odnosima s frajerima, s njima sam uvijek sramežljiva. Kad su frajeri u pitanju, onda sam staromodna. Zagovarateljica istine, ali ne pod svaku cijenu. Nikada prevaru ne treba priznati, pogotovo ako nije bitna. Smatram da istina nije dobra ako će nekoga povrijediti. Zašto ćeš priznavati prevaru, da nekoga povrijediš? Ja ne bih priznala niti bih htjela da meni neko prizna, izjavila je.

 

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti