Jennifer Lopez navodno dolazi u Beograd: Otkriven razlog posjete

Piše: Azra

Popularna američka pjevačica navodno dolazi u Beograd u maju, prenose srbijanski mediji.

Slavna pjevačica je pozvana na privatnu proslavu srbijanskog milionera. Latino diva će biti na privatnoj zabavi jednog biznismena koji je za to iskeširao, navodno, 200.000 eura ( 400.000 KM).

– Planirano je da Jennifer dva sata bude na zabavi. Sve je dogovoreno posredstvom njenih agenata. U cijenu je uračunat pjevačicin transfer, boravak i druženje sa slavljenikom i njegovim gostima. Poznato je da na aerodrom slijeće oko osamnaest sati. Sat vremena je potrebno vožnje od aerodroma do lokacije gdje će biti održano slavlje. Tamo će se zadržati još oko sat ili dva, nakon čega se vraća nazad u Ameriku. Njen tim nije tražio nikakve dodatne uslove, samo da mediji ne budu prisutni na tom događaju, niti da je gosti uznemiravaju razgovorom. S njom neće biti njen muž Ben Affleck, to je sigurno. Svi ostali detalji u vezi s njenim dolaskom bit će poznati pred sam dolazak – poručio je izvor za “Kurir.rs”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Srbijanski mediji navode da će ona krajem maja privatnim avionom doći u Beograd, nakon čega će odmah biti prebačena na lokaciju na kojoj će biti organizovana zabava.

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti