Halle Berry pokazala kćerku i iznenadila fanove: Čuva je daleko od očiju javnosti

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @halleberry

Halle Berry svoju djecu čuva što dalje od očiju javnosti i društvenih mreža kako bi održala njihovu privatnost. S bivšim suprugom Olivierom Martinezom ima 15-godišnju kćerku Nahlu i 9-godišnjeg sina Macea koje zbilja rijetko kad viđamo, no 15. rođendan kćerke ova glumica nije mogla da ne iskoristi za jednu objavu rođendanske čestitke preko Instagrama.

– Jedan od najvećih darova koje mi je svemir dao je moja kći Nahla. Ona je sunce koje nikad ne blijedi i mjesec koji nikad ne zastaje! Pridružite mi se da joj danas poželimo sretan 15. rođendan! Volim te slatki anđele, napisala je glumica u objavu

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Prva slika pokazuje zagrljenu majku i kćerku u okviru za fotografije na kojem piše ‘Volim te više’, na sljedećoj Nahla pozira na visećoj mreži za sjedenje, a treća prikazuje tinejdžericu odjevenu u preveliku flanelsku majicu na kopčanje dok sjedi prekriženih nogu na bijelom kauču i drži šešir preko lica.

Ni na jednoj fotografiji ne vidi se lice 15-godišnje slavljenice, čija majka želi da joj život bude što manje opterećen zbog majčinog posla.

– Jednostavno se ne želim razbacivati ​​njihovim fotografijama po internetu. To mi se jednostavno ne čini dobro. Učinit će to sami uskoro. To će biti njihov život kada odrastu, a oni će izabrati kada će to početi, rekla je glumica koja je priznala da se dugo borila kako bi zaštitila privatnost svoje djece.

U komentarima na galeriju fotografija mnogi pratitelji i obožavatelji nagrađivane glumice izrazili su iznenađenje što je već 15 godina prošlo od rođenja glumičine kćerke jer, kako kažu, sjećaju se dok je Berry još bila trudnica. Uz to, zaželjeli su malenoj sretan rođendan te izrazili oduševljenje njenim pjevačkim sposobnostima.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti