Majka Željka Joksimovića otkrila šta joj snaha Jovana nikada ne može oprostiti: ‘Nastradala sam ni kriva ni dužna

Piše: Azra

U životu pjevača Željka Joksimovića sve izgleda kao da je savršeno, ali čini se da i u njegovoj bajci postoje neke trzavice.

Foto: Instagram @zzeljko

Naime, majka Željka Joksimovića Vesna otkrila je kako baš i nije u najboljim odnosima sa snahom Jovanom Joksimović, a za sve je kriv jedan novinski naslov.
Vesna je rekla da je s Jovanom bila bliska do tog trenutka, a onda se sve promijenilo, piše Nov.

-Jovana je potpuno tip djevojke kakve Željko voli. Jedno vijreme sam je viđala baš često i bile smo vrlo bliske, ali nakon što sam u jednim novinama izjavila da želim unučiće – udaljile smo se. Tada je izašao naslov: ”Željkova mama otkriva da je Jovana trudna”, to je bila čista laž, a ja sam ni kriva ni dužna nastradala. Ona mi to izgleda nije mogla oprostiti i otad je među nama neka distanca’, rekla je tada pjevačeva majka, prenosi Svet.

 

Foto: Instagram @zzeljko

S druge strane, sa Željkovom prvom suprugom Vesnom i danas je bliska.
-Ona često sa njihovom kćerkom Minom dolazi kod nas u vikendicu u Valjevu. Uvijek smo se dobro slagale i ostale smo u odličnim odnosima. Znam je još iz srednje škole, pa mi je kao kćerka’, rekla je Joksimovićeva majka.
Željkovi roditelji su redovni gosti na svim svečanostima koje pjevač i voditeljica organiziraju, a Jovana ih uvijek srdačno dočeka te djeluje da je između njih sve kako treba. Ali, čini se da tako baš i nije.

Pjevačev brat Saša ranije je kazao da ne provodi mnogo vremena sa Željkom.

-Moram da budem blizak sa svojim bratom, ali se ne družimo porodično, rekao je Saša jednom za Hello.
Inače, Željko i Jovana nemaju djece, a u braku s bivšom suprugom Vesnom Željko je dobio kći Minu Joksimović.

 

Izvor: showbuzz.hr

(S.B.)

Pročitajte još