Andrija Milošević otkrio detalje se početka karijere: Teško sam se snalazio, živio sam u vozu

Piše: Azra

Glumac Andrija Milošević je na svom putu uspjeha prošao različite faze. Da njegov put nije bio jednostavan, otkrio je već jednom prilikom. Sa 17 godina je prvo uspjeh potražio na Cetinju, a onda se zaputio u Beograd.

Andrija je svojevremeno prodavao novine kako bi zaradio novac. Danas je jedan od poznatijih regionalnih glumaca.


– Dolazi Boro Stjepanović i priča se o tome da će se otvoriti Akademija na Cetinju. On je osnovao Sarajevsku akademiju, i u tom trenutku za mene ništa više nije postojalo sem da upišem to. Nisam znao ni šta je gluma. Živio sam tada kod babe i strica, saznao sam šta treba, za noć sam naučio tri teksta. Išao sam do kraja i tu nije bilo priče. Mislio sam samo ako ne budem primljen neću se više nikada pojaviti na prijemnom – kaže Andrija u jednom od razgovora za srbijanske medije.

– Dok ja radim na televiziji, paralelno sam radio turneje, igrao predstave, igrao sam skoro trideset predstava mjesečno. Putovao sam za Crnu Goru vozom. Ovde odigram predstavu, odem na voz u 22h, stignem ujutru u Podgoricu. Tamo odigram predstavu, na voz, stignem ovdje … Živio sam u vozu godinu dana – prisjeća se proslavljeni glumac.

Andrija je danas proslavljeni glumac. Sa svojom partnericom je dobio sina kojem su dali ime Relja.

Pročitajte još