Voditeljica vremenske prognoze onesvijestila se usred emisije: Kolegice ostale u šoku

Piše: Azra

Foto: Twitter Printscreen

Voditeljice CBS-ovih vijesti na Los Angeles KCAL-u ostale su u šoku nakon što se njihova kolegica koja čita vremensku prognozu onesvijestila usred emisije uživo.

Voditeljice su čitale jutarnje vijesti, a kada je došao red na čitanje prognoze i kamera je prebacila fokus na Alissu Carlson Schwartz, ona se odjednom naslonila na stol te se onesvijestila i pala na pod.

Voditeljice vijesti nisu znale što napraviti. “Oh”, zaustila je Rachel Kim, a njezina kolegica Nichelle Medina rekla je da će “morati napraviti kraću pauzu”. Alissa je, brzom reakcijom, prebačena u bolnicu i tamo se dobro oporavlja.

Schwartz je kasnije javila da je u redu i da nema razloga za brigu.

-Biti ću dobro, hvala svima na porukama i pozivima, napisala je na Facebooku.

Inače, Schwartz je ranije imala sličan problem, ali na drugoj televiziji. Još 2014. godine pozlilo joj je tokom emisije, a kasnije je otkriveno kako ima problema sa srčanim zaliscima.

Izvor: index.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti