Uskoro će proljeće: Vrijeme je da dekorišete svoj balkon prekrasnim cvijećem

Piše: Azra

Foto: Pinterest

Mart je mjesec u kojem počinje proljeće, a s njime i sezona balkona i terasa. Kako temperature rastu sve ćemo više vremena provoditi vani i zbog toga osjećamo slatko uzbuđenje. Sunčani, topli dani vrijeme su i kada ponovno “otvaramo” svoje balkone i terase.

 

Još malo pa će se i naši balkoni i terase probuditi iz zimskog sna, a oni najhrabriji možda su i ove hladne mjesece provodili u otvorenim dijelovima svojih domova. Krenut će sezona cvijeća, zelenila, začinskog bilja, izvadit ćemo balkonski namještaj i opet uživati u danima i večerima na našim balkonima i terasama.

Vrijeme je da posadite svoje omiljeno cvijeće. Naime, doručak na balkonu može biti predivan ugođaj kada je on dekoriran cvijećem. Osim toga na balkonu možete posaditi i začinsko bilje.  Crna petunija dat će divan kontrast sa šarenim cvijećem.

 

Osim cvijeća i zelenila, ljupki mali balkon prepun je i šarma, a može biti sjajna inspiracija za uređenje vlastitog balkona, pa i onog s malo kvadrata.

 

Izvor: Zadovoljna.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti