Merjem Nuhić dvije godine nakon smrti svojih blizanaca: Najteže stanje koje jedna majka može doživjeti

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @ters_bosanka

Merjem Nuhić, rođena Travničanka, na društvenim mrežama poznatija kao „Ters Bosanka“, sa suprugom Ajdinom Nuhićem, bivšim nogometnim reprezentativcem BiH, u braku je šest godina, a ovaj mladi bračni par prije dvije godine je zbog prijevremenog rođenja izgubio blizance.

Dvije godine nakon porodične tragedije Merjem je objavila simboličnu objavu u kojoj se prisjetila trenutka kada je izgubila sina i kćerku.

-Prije dvije godine srce mog Omera i Alise u isto vrijeme prestala su kucati samo 20 sati nakon rođenja. Uspjela sam ih samo jednom vidjeti i do kraja života pamtiti. Hvala Allahu na svakom stanju, na vjeri i saburu koji mi je dao da u ove dvije godine da ne klonem i ne padnem. Hvala Mu koji je svaku moju suzu pretvorio u dovu i olakšao najteže stanje koje jedna majka može doživjeti.

-I molim vas ugrizite se za jezik svaki put kada krenete da nekog pitate ima li novine, hoće li biti šta, kada ćeš se udati, imaš li momka, kad ćeš se zaposliti, što ne pokreneš nešto sam, dodala je Merjem u objavi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti