Pamela Anderson nakon dokumentarca zvijezda modnih revija: Svi je traže

Piše: L. K. P.

Foto: gala.de

Revija Hugo Boss za proljeće/ljeto 2023. u Miamiu bila je preplavljena mnogim poznatim osobama, ali iznenađenje za mnoge je bila Pamela Anderson. Zijezda Baywatcha, koja je nedavno oduševila svojim Netflixovim dokumentarcem Pamela, A Love Story otvorila je reviju u klasičnom toniranom bež kompletu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by BOSS (@boss)

Njen izgled sastojao se od lanenog sakoa s jednim kopčanjem i krojenog kompleta pantalona, nošenog s košuljom od organze, prozirnim pletenim topom s V-izrezom i parom lakovanih salonki.

Anderson je u posljednje vrijeme doživjela niz uzbudljivih modnih trenutaka – od ultra-elegantnog izgleda na crvenom tepihu, do pojavljivanja u prvom redu na Pariškoj sedmici mode i Versaceu u Los Angelesu prošle sedmice.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti