Georgina Rodriguez otkrila da je imala tri spontana pobačaja: Bila sam slomljena

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @georginagio

Georgina Rodriguez otkrila je da je imala tri spontana pobačaja prije nego što joj je u aprilu prošle godine preminuo novorođeni sin kojeg je dobila s Cristianom Ronaldom.

Zaručnica Cristiana Ronalda je u nastavku svog dokumentarca I Am Georgina ispričala kako je bila zabrinuta tokom trudnoće s blizancima upravo zbog prethodnih spontanih pobačaja. Svoje prve mjesece trudnoće Georgina je opisala kao “užasan period” jer je, kaže, stalno povraćala i jako joj se spavalo, prenosi El Español. Svaki posjet ginekologu bio joj je, prisjetila se, prožet strahom.

– Jako sam se bojala svakog ultrazvuka prije rođenja blizanaca. Osjećala sam se jako napeto jer sam imala tri spontana pobačaja. Dolazila sam slomljena, ispričala je Georgina i prisjetila se dana kad je rodila blizance, dječaka i djevojčicu. Bella je rođena zdrava, a njen brat blizanac preminuo je tokom porođaja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

– Rođeni su na Uskrsni ponedjeljak. Došao je taj najiščekivaniji trenutak i srce mi je stalo. Bella je rođena jaka i zdrava, ali djelić mog srca je odletio, prisjetila se manekenka i otkrila kako je smrt bebe isprva pokušala sakriti od svoje djece.

– Rekla sam im da će Angel još malo pričekati, da će se roditi kasnije. No Cristiano im je rekao da je Angel na nebu, rekla je Georgina i priznala kako nakon smrti sina “više nikad neće biti ista. U dokumentarcu je ispričala da joj je najveća podrška njen zaručnik Cristiano Ronaldo.

Pročitajte još