Tri boje koje će biti hit ovog proljeća: Unesite toplinu u svoj dom nježnim nijansama

Piše: Azra

Foto: Instagram @the_good_painter @leahpjvan

Bliži nam se kraj zime i dolaze topliji dani. Pored proljetnog čišćenja koje je neizostavno svake godine, brojni će nastojati da unesu topline u svoj dom kroz novu boju namještaja. Stručnjaci za uređenje doma su otkrili koje tri boje će biti apsolutni hit ovog proljeća.

Topla bijela

Ako inzistirate na tradicionalnoj bijeloj boji i ne volite eksperimentirati s bojama na zidovima, dizajneri interijera savjetuju “srednji put” – toplu bijelu nijansu.

Riječ je o nijansi koja je između klasične snježno bijele i kremaste boje, a njezin šarm je u stvaranju pomiješanog osjećaja udobnosti i topline s uzbuđenjem unošenja potpuno nove nijanse u dom. Također, ova nijansa je puno lakša za održavanje jer su mrlje na njoj manje uočljive, što će posebno dobro doći porodicama s djecom.

Nježna koraljna

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Leah Buchan (@leahpjvan)

Ako tražite boju koja je malo živahnija i koja se jako lijepo uklapa u proljetno okruženje, koraljna će vas apsolutno oduševiti. Nastala je prirodnom kombinacijom narančastih i ružičastih nijansi koje podižu raspoloženje na prvi pogled.

Boja mente

Boja mente je poznata kao sretna boja u brojnim kulturama, a na mnogim javnim mjestima koristi se kao dio dekoracije jer djeluje umirujuće i spokojno.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by The Good Painter (@the_good_painter)

Zašto je ne koristiti i kod kuće? Stručnjaci tvrde da će boja mente u interijer donijeti svježinu i umirujuću toplinu, a ovu nijansu možete koristiti apsolutno svuda – od zidova, preko kupaonice i kuhinje, do posteljine, zavjesa i ukrasnih jastuka.

Izvor: luxurysociety.hr

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti