Sjećate li se Conchite Wurst: Evo kako danas izgleda ‘’žena sa bradom’’

Piše: Azra

Foto: YouTube / Printscreen

Austrijska pjevačica Conchita Wurst, koja je 2014. godine pobijedila na Eurosongu s pjesmom Rise Like A Phoenix, snimljena je u javnosti nakon dužeg vremena. Bila je na premijeri mjuzikla Romeo & Juliet – Love is Everything u Berlinu, gdje je na crvenom tepihu pozirala fotografima.

Conchita je stigla u dugoj, crnoj haljini, a povodom premijere oglasila se na društvenim mrežama.

-Show je fantastičan, a muzika je predivna. Zahvalna sam na pozivu, napisala je pjevačica na Instagramu.

Inače, Conchita pažnju privlači svojim upečatljivim izgledom. Na Eurosongu je prije devet godina nastupila u raskošnoj haljini, a imala je i bradu pa je njezina pobjeda izazvala brojne kontroverze.

Iza pseudonima Conchita Wurst stoji Austrijanac Thomas Neuwirth. U javnost je kao Conchita prvi put izašao 2006., nakon čega je postao poznat kao “žena s bradom”.

Prije pet godina pričalo se da je zaražen HIV-om, a tu informaciju Neuwirth je otkrio javnosti jer ga je ucjenjivao bivši dečko.

-Nadam se da ću i druge ohrabriti i da će ovo biti još jedan korak protiv stigmatizacije ljudi koji su se zbog svog ponašanja ili ponašanja drugih zarazili HIV-om, napisao je tada u objavi na Instagramu.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti