Pogledajte zašto je jedna od najljepših žena svijeta razočarala fanove

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @emrata

Emily Ratajkowski, koja je 9. na listi najljepših žena svijeta u 2022. godini, objavila je nove fotografije na Instagramu na kojima se može vidjeti kako pozira na krevetu, a njeni pratitelji su odmah uočili da joj je kosa kratka i mnogima se ta promjena nije svidjela.

“Kada će žene shvatiti da nijednoj ne stoji kratka kosa. Činjenica je”, “Ovo je frizura za bake”, “Užas”, “Nadam se da je ovo perika”, “Izgleda grozno”, “Pričekajte tjedan dana i ona će postati ono/oni”, “Tokyo, jesi li to ti?”, “Ko je ovaj tip?” samo su neki od komentara ispod objave.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Manekenka je nedavno gostovala u podcastu Going Mental, gdje je govorila o svom razvodu od filmskog producenta Sebastiana Bear-McClarda. Naglasila je da dosad nije otkrivala privatne detalje zbog dobrobiti njihovog zajedničkog sina, dvogodišnjeg Sylvestera.

-Nismo bili još službeno razvedeni, pa nije bilo ni legalno govoriti o detaljima. Vjerojatno ću u budućnosti pisati više o tomu. Zanimljiva mi je bila reakcija ljudi koji su bili šokirani jer ‘neko tako lijep bude prevaren’. Htjela sam im reći: ‘Žene, muškarci su smeće. Čak i ako ste savršene, poručila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Podsjećamo, Emily Ratajkowski prošle se godine rastala od Sebastiana Bear-McClarda, s kojim je bila u braku četiri godine. Manekenka se počela viđati s komičarom Peteom Davidsonom, no nedavno su se pojavile glasine da je par prekinuo.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti