Kraj još jednog braka Borisa Novkovića

Piše: L. K. P.

Foto: Pixsell / Marko Lukunic

Boris i Iris Novković nagovijestili su krizu u braku još u septembru 2020. kada su objavili da je svako odlučio živjeti na svojoj zagrebačkoj adresi.

Šuškanja o razvodu od 25 godina mlađe supruge traju već neko vrijeme, no glasine su ponovo pokrenule komšije na zagrebačkom Maksimiru koji ih već neko vrijeme nisu vidjeli zajedno, a na njenim vratima više ne piše prezime Novković, nego samo Volf, prenosi 24 sata.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Boris Novkovic (@boris_novkovic)

Boris i Iris vjenčali su se 2019. godine u tajnosti, a u braku su dobili dvoje djece, kćerku i sina. Inače, Boris s bivšom suprugom, novinarkom Lucijom Matić, ima još dvoje djece, sinove Nou i Bonu.

Pjevač iza sebe ima tri propala braka, a osim s majkom svojih sinova, bio je oženjen i glumicom Bojanom Gregorić Vejzović te politologinjom Ines Katić.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti