Selena Gomez prošetala je u vjenčanici i izazvala oduševljenje: Uživa u najljepšem razdoblju života

Piše: Azra

Selena Gomez (30) nedavno je postala najpraćenija žena na svijetu s 402 miliona pratitelja na Instagramu, a uspješno balansira s nekoliko karijera.

Pjevačicu, glumicu i vlasnicu beauty brenda fotografirali su u utorak na snimanju treće sezone serije ‘Only Murders In The Building’ u New Yorku. Selena je na setu blistala u raskošnoj vjenčanici, a u kosu koja je bila skupljena u punđu, stavila je veo.

Uz to je nosila bijele, svilene rukavice.

-Pogodite što se upravo dogodilo, pohvalio se legendarni glumac Steve Martin fotografijom sa Selenom. Rekreirao je svoju ulogu iz komedije ‘Mladenkin otac’.

Vesele fotografije sa seta je podijelila i Gomez.

-Nemam opis fotografije. Samo običan dan na poslu, poručila je.

Brzo su se pojavile njezine snimke i na TikToku te postale hit.

-‘Justin Bieber na aparatima nakon što je vidio Selenu u vjenčanici’, ‘Predivno izgleda’, ‘Sad je Justinu žao’, bili su neki od komentara.

Inače, Seleni je u posljednje naglo porasla popularnost nakon što su joj se na društvenim mrežama rugale Hailey Bieber i Kylie Jenner koje su zbog toga izgubile oko milion pratitelja.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti