Zavirite u porodični raj Nikoline Kovač i Saše Kapora: Uređenje enterijera je prepustila suprugu

Piše: Selma Bošković

Pjevačica Nikolina Kovač, Sarajka s adresom u Beogradu svojim talentom, ljepotom i harizmom već godinama važi za priznato ime regionalne estrade.

Foto: Instagram @nikolina.kovac

Ponosni su roditelji dvoje djece, kćerke Nikolete i sina Nikolaja, a osim toga i oboje uspješni pjevači.

Svoj porodični raj su stvorili na Voždovcu.

– Nakon što smo se vjenčali 2013. godine živjeli smo na Novom Beogradu. Ubrzo je Sašin kum započeo biznis izgradnje stambenih zgrada, pa smo počeli da razmišljamo o kupovini sopstvene nekretnine. Odlučili smo se za stan na Voždovcu, u neposrednoj blizini naselja Stepa Stepanović. U pitanju je koncept nove gradnje te su nam škola, prodavnice i kafići na dohvat ruke, a sa našeg prozora prostire se prelijep pogled na Beograd i Hram svetog Save – ispričala je Nikolina jednom prilikom za Story.

Foto: Instagram @nikolina.kovac

– Moram da priznam da sam poslove oko uređenja enterijera prepustila Saši. Imala sam nekoliko svojih prijedloga, ali kako je on najviše vremena provodio sa majstorima dobar dio stvari uradio je po sopstvenom nahođenju. Jedini dio stana koj sam sama osmislila bila je kuhinja, a prilikom ugradnje šanka danima sam polemisala sa majstorima – otkrila je Nikolina.

Foto: Instagram @nikolina.kovac

 

 

Foto: Instagram @nikolina.kovac

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti