Njenim problemima nema kraja: Shakiru dočekale strašne vijesti o majci

Piše: Azra

Foto: Instagram @shakira @_.shakiraxspain._

Kolumbijska pjevačica Shakira trenutno prolazi kroz najteže životno razdoblje. Nakon što je cijeli svijet pisao o njezinom prekidu gotovo 11-godišnje veze s nogometašem Gerardom Piqueom s kojim je dobila dvojicu sinova, saznalo se da i zdravlje njezinog oca nije najbolje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Shakira (@shakira)

-Ono što su nam danas rekli je da ima zakazan datum selidbe tamo. To bi bio 1. april, ako sve prođe po planu tada se seli. Ove informacije dobivamo iz najbližeg kruga bivšeg para. Jedina prepreka bi bilo zdravlje Shakirina oca, a dobro je poznato da mu je stanje trenutno komplicirano, dodala je kolegica Lorena Vasquez.

-Shakirina je ideja da iskoristi proljetne praznike u SAD-u, za put u Miami sa sinovima, kako bi oni mogli započeti s nastavom kada se američki učenici vrate na nastavu, pisali su tada španjolski mediji.

Sada je otkriveno i da je Shakirina majka Nidia Ripoll hitno završila u bolnici zbog krvnog ugruška u nozi.

Mediji tvrde da je riječ o venskoj trombozi. Naime, doktori su uvidjeli problem kod Shakirine majke nakon što im se požalila da se ne odjeća dobro. Hitno su je prebacili u bolnicu, a trenutno je izvan životne opasnosti. Kako pišu mediji, mogla bi se uskoro i vratiti kući.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti