Komšije poznatih otkrivaju detalje: Nju svako voli, a druga spopada nedužnog dečka

Piše: Azra

Foto: Instagram @milicatodorovicofficial @katarinagrujic.doll

Beograd na vodi je opće poznato naselje svima, nema onog ko je prošao gradom, a da to naselje nije uočio, nalazi se u samom centru pored rijeke i postao je epicentar svih dešavanja.

Međutim, na Novom Beogradu postoji još jedan kompleks koji je prepun domovima poznatih. Ovo naselje u Beogradu je izgrađeno po posljednjoj modi. Također, posjeduje jednu od najvećih kula u regiji, trgovački centar, pregršt restorana i kafića, bazene, a tu su se mnoge javne osobe i skućile.

Cijene kvadrata u ovom kompleksu se ne razlikuju mnogo od Beograda na vodi, pa su svoju ušteđevinu ovdje ostavili: Milica Pavlović, Milica Todorović, Saša Kovačević, Marija Šerifović, a od skoro im se pridružila i Katarina Grujić.

Redakcija Kurira odlučila je provjeriti kako se estradnjaci ponašaju kad ih kamere ne snimaju.

Sreli su jednog starijeg čovjeka koji je otkrio da je zaposlen u jednom od lokala pa su ga pitali kakvi su regionalni estradnjaci i sreću li ih često.

-Ovdje stvarno žive mnoge javne osobe. Najčešće mlađa ekipa. Stalno viđamo najviše one koji imaju kućne ljubimce. Eto Milica Todorović nema dana da je ne sretnem. Ona sa svojim pudlama često ovdje šeta, sjedi u kafiću pije kavu, a najsmješnije od svega što ovdje postoji jedan dečko koji također ima psa iste rase iste veličine i iste boje. Međutim, Milica nije zadovoljna bojom svojih ljubimaca. Svjetlije su od onoga kakva bi trebala im boja biti ona ginger neka zlatno smeđa pa uvijek kada sretne tog dečka skoči krene ka njemu i kaže: ‘Čekaj da ga pomazim’ i uvijek kaže: ‘Jao kako je on ljepši od ovih mojih blijedih’. Ali Mica ko Mica uvijek vesela raspoložena i zabavna.

Ušli su u trgovački centar i primijetili jednu od zaposlenica pa su je pitali da li sreće nekog od javnih ličnosti.

-E da. Viđam Katarinu Grujić često, sada u zadnje vrijeme i ne, ali do skoro, gotovo svaki dan. Ona je u kuli, a kula je povezana s trgovačkim centrom pa ona često svrati do dućana, ljekarne, drogerije. Super je Kaća. Opuštena je javlja se najnormalnije, komunicira i često je bez šminke. Ova njena djevojčica, mala je prelijepa i preslikani otac, otkrila je. Sašu Kovačevića viđamo stalno, on je uvijek u društvu svoje djevojke tu mu je i restoran pa često tu sjede. On je predivan, kao i na televiziji.

Kada su pitali sreću li Milicu Pavlović rekli su da znaju da je tu u naselju, ali da je slabo viđaju jer je njen ulaz okrenut ka ulici pa je ponekad vide kako samo uđe u auto i ode svojim putem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Izvor: scena.story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti