Georgina otkrila šta joj je Ronaldo poklonio za rođendan: To se ne može platiti novcem

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @georginagio

Georgina Rodriguez nedavno je gostovala u španskom TV showu El Hormiguero gdje je promovirala drugu sezonu reality showa Soy Georgina (I Am Georgina), a tom je prilikom otkrila detalje svog odnosa s Ronaldom.

Manekenka je otkrila što joj je Ronaldo poklonio za rođendan, a riječ je o jednom nematerijalnom poklonu.

– Ove godine darovao mi je svoje vrijeme jer se moj rođendan uvijek preklopi s utakmicom i provedem vrlo malo rođendana s njim. Bila sam vrlo sretna jer sam mogla provesti svoj rođendan s njim, svojom djecom, porodicom i prijateljima, objasnila je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Georgina je također ispričala kako je izgledao njihov prvi susret, koji se dogodio u Guccijevom dućanu u centru Madrida gdje je tada radila.

– Osjetila sam iskru jer je vrlo zgodan čovjek. Kad sam ga ugledala, bio je toliko zgodan da me bilo sram pogledati ga, prisjetila se, dodavši kako je tog dana ostala duže na poslu zbog jednog klijenta te je ugledala Ronalda kako ulazi u dućan upravo u trenutku kad je odlazila s posla.

– Pozdravili smo se i osjetila sam leptiriće u stomaku, ispričala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti