Nakon 3 spontana i teške borbe s neplodnošću: Jedan od najbogatijih parova svijeta dobio 3. dijete

Piše: Azra

Foto: Instagram @zuck

Mark Zuckerberg, najpoznatiji svjetski programer i osnivač Facebooka je u septembru prošle godine otkrio da on i njegova supruga Priscilla Chan očekuju treće dijete, a tom je prilikom otkrio i da će u njihovu porodicu stići djevojčica.

-Puno ljubavi, napisao je Mark uz fotografiju na kojoj drži ruku položenu na Priscillin trbuh te dodao kako mu je iznimno drago što će njegove kćerkice Max i August dobiti još jednu sestricu.

Sad je Mark otkrio da je njihovo treće dijete došlo na svijet te uz prve fotografije bebe otkrio i koje ime su joj dali.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Mark Zuckerberg (@zuck)

-Dobrodošla na svijet, Aurelia Chan Zuckerberg, ti si takav blagoslov, napisao je, a odmah su uslijedile brojne čestitke.

Prvo dijete par je dobio 2015., a kasnije su priznali da su dugo pokušavali začeti te da je Priscilla imala tri spontana pobačaja. Nakon toga su dobili još jednu kćerkicu, a sad je u porodicu stigla i malena Aurelia.

Izvor: story.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti