Beckhamov sin zgrozio novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi: Većina se pita da li je normalan

Piše: Azra

Foto: Instagram @brooklynpeltzbeckham

Sin bivšeg nogometaša Davida Beckhama Brooklyn Beckham ponovno je šokirao javnost otkrićem nove tetovaže koju je posvetio supruzi Nicoli Peltz Beckham.

Na svojoj desnoj nadlaktici ispod ramena, Beckham je istetovirao Nicolinu glavu i dio tijela dok pozira gledajući sa strane u kameru, a odmah ispod njenog lica nalaze se i stihovi koje mu je pročitala u zavjetima na njihovom vjenčanju prošle godine.

Brooklyn je tetovažu pokazao u jednom talk showu, a iako se tamošnja publika raznježila na njegov novi čin, mnogi širom svijeta rekli su da 24-godišnjak pretjeruje jer mu je ovo samo jedna u nizu tetovaža koje joj je već posvetio. Jedna očita koju ima su i njezine oči na vratu ispod zatiljka ispod kojih se također nalazi tekst pisma koje je ona njemu napisala.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by LIFESTYLE.INQ (@lifestyle.inq)

-Čovječe, tip ima milione na računu, a tetovaža mu izgleda kao da ju je radio u nekoj kamp-kućici’, ‘Mami Victoriji se sigurno svidio crtež’, ‘Malo je neuredna tetovaža’, ‘Tog tattoo umjetnika treba zatvoriti’, ‘Upravo sam vidjela Beckhamovu tetovažu, je li on normalan’, samo su neki od komentara na Twitteru u kojima su zezali Beckhama, a jedan pratitelj osvrnuo se i na jednu drugu tetovažu pa nasmijao korisnike ove društvene mreže.

Inače, Brooklyn i Nicola vjenčali su se prošle godine u maju, a raskošno vjenčanje navodno je upropastila Brookylinova majka Victoria Bekcham koja se posvađala s Nicolom uoči samog vjenčanja oko šivanja vjenčanice.

Izvor: showbuzz.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti