Selena Gomez: Hailey Bieber mi se javila, prima prijetnje smrću

Piše: Azra

 

Foto: Instagram @selenagomez @haileybieber

Došlo je do breaking newsa u svijetu showbiza čiji će razmjeri biti jasni svima koji već sedmicama i mjesecima prate dramu na relaciji Selena Gomez – Hailey Bieber – TikTok.

-Hailey Bieber mi se javila i dala mi do znanja da prima prijetnje smrću i negativne komentare pune mržnje. To nije nešto što ja podržavam. Nitko ne bi trebao doživjeti mržnju i zlostavljanje. Uvijek sam se zalagala za ljubaznost i želim da sve ovo prestane, napisala je kratko Selena na svom Instagram Storyju te tako pozvala pratitelje da prestanu s hejtom prema Hailey Bieber, supruzi njenog bivšeg, Justina Biebera.

Manekenka Hailey Bieber, supruga pjevača Justina Biebera, našla se na udaru kritika zbog drame koja je nastala nakon što su se, kako fanovi tvrde, ona, Kendall i Kylie Jenner rugale Seleni Gomez u svojim TikTok videima i Instagram Storyjima.

Sve je krenulo sredinom siječnja kada su paparazzi uhvatili Selenu na plaži i objavili fotke njene “nesavršene” figure.

Hailey, Kendall i Justine Skye tada su objavile zajednički TikTok video u kojem su lip-syncale na tekst koji je glasio: “Ne kažem da je to zaslužila, ali Božji tajming je uvijek ispravan.” Brojni fanovi bili su uvjereni da se video odnosio na Selenu te su prozvali Hailey “ljubomornom zlicom”, na što je ona video obrisala i rekla da joj nije bila namjera vrijeđati Selenu te da je iskoristila taj tekst jer se nalazio u trendingu.

Drama se nastavila i u februaru kada je Selena srušila Kylie s mjesta najpraćenije žene na Instagramu. Selena je tada u jednom od videa pratiteljima pokazala svoje pretjerano počupane obrve, a odmah nakon toga dogodila se “još jedna slučajnost”.

Kylie je na Instagramu objavila fotografiju zumirane obrve uz koju je napisala “to je bilo slučajno?”, a onda je i objavila screenshot FaceTime poziva s Hailey. Kylie se čak i oglasila na TikToku te ispod jednog videa komentirala da se “njena objava ni u kojem slučaju nije odnosila na Selenu”, no nije upalilo.

Ubrzo je krenuo pravi rat fanova na društvenim mrežama. Milioni ljudi krenuli su u obranu Selene Gomez te su počeli pozivati ostale da na društvenim mrežama zaprate nju, a otprate Kylie i Hailey. Broj njihovih pratitelja rapidno je počeo padati za stotine hiljada, dok je Selena s 381 miliona došla do preko 400 miliona i postala najpraćenija žena u historiji.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti