Ilda Šaulić se od gubitka bebe jedva oporavila, sreća je pokucala na njena vrata

Piše: Azra

Foto: Instagram @ildasaulic

Brak Ilde Šaulić uzoran je i skladam. Estradna umjetnica svog izabranika Bojana Vučkovića upoznala je još u djetinjstvu. Vjenčali su se, a ubrzo je kao kruna njihovog odnosa stigla i kćerkica Ema.

Ilda i Bojan imali su veliku želju da prošire porodicu, međutim u tome nisu uspjeli. Pjevačica je u julu 2020. godine otkrila da je imala pobačaj, što ju je potpuno poremetilo. Uprkos tome što je nedugo prije toga ostala i bez oca kralja narodne muzike Šabana Šaulića, koji je poginuo u saobraćajnoj nesreći, Ilda je iz svega uspjela da izađe još jača, da nastavi dalje da brine o svojim najmilijima, ali i da radi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

Jedno vrijeme je čak držala časove tenisa, to je bilo dok je sa suprugom i kćerkom živjela u Americi. Ipak po povratku u Srbiju vratila se onome što najbolje zna da radi – pjevanju. Snimila je nekoliko pjesama, a sada je odlučila da publici podari pravi spektakl. O čemu je tačno riječ, još uvek nije otkrila, samo je napomenula da je u pitanju veliko muzičko iznenađenje.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ilda Saulic (@ildasaulic)

– Četiri godine mjerim svaki korak i skupljam hrabrost za ovo što planiram. Znam da nikada niko kao ti neće svojim glasom donositi najljepše emocije, ali želim da ti i na ovaj način odam počast. Možda bi ovaj projekat za tebe predstavljao iznenađenje, ali ovi vrhunski umjetnici koji su me podržali i ja smatramo da tvoja djela zaslužuju da budu sagledana iz jednog novog, potpuno drugačijeg ugla… Sve vrijeme mi je tvoj lik pred očima, i tvoj glas u glavi i samo u jedno sam sigurna: sve će biti urađeno tako da bi ti bio ponosan. Voli te tvoja kćerka najviše na svijetu – poručila je Šabanu Ilda, a fanovi se nadaju da govori o pripremi koncerta na kojem će odabrani muzičari izvoditi Šaulićeve pjesme.

Izvor: story.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti