Branko Đurić kćerki Eli uputio čestitku povodom rođendana: Moja mala princeza

Piše: Selma Bošković

Foto: @vecernji.list @branko_djuric_djuro

Bosanskohercegovački glumac, reditelj i muzičar, Branko Đurić Đuro na svom Instagram profilu objavio je fotografiju sa najmlađom kćerkom Elom i čestitao joj rođendan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by branko djuric (@branko_djuric_djuro)

-18 godina kasnije. Sve najbolje moja mala princeza, napisao je Đuro u opisu fotografije. Na prvoj fotografiji Đuro pozira sa Elom dok je još bila beba, a na drugoj fotografiji su otac i kćerka zagrljeni, 18 godina kasnije.

Pratitelji su u komentarima uputili veliki broj čestitki.

Ljubav i nadarenost za umjetnost od roditelja je naslijedila i Ela, koja je sarajevsku publiku oduševila nastupom na koncertu grupe „Bombaj Štampa“ prije 4 godine. Ne krije da je muzika njena velika ljubav.

– Sviram klavir i gitaru, te pjevam. Bliska mi je i gluma, ali muzika me više zanima. Pišem pjesme i planiram nekad da ih izdam. Najčešće su to ljubavne pjesme koje nastaju tako što ono što osjećam stavim na papir, otkrila je Ela u jednom od intervjua.

Branko je u sretnom braku sa Tanjom Ribič, sa kojom ima dvije kćerke Zalu i Elu, a iz prethodnog braka glumac sa bivšom suprugom Nevenom ima sina Filipa.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti