Procurio stari video: Evo što je Styles prije osam godina rekao za Emily Ratajkowski

Piše: Azra

Foto: Instagram @
harrystyles @emrata

Muzičar  Harry Styles je prije nešto više od osam godina za manekenku Emily Ratajkowski rekao da je njegova “celebrity simpatija”. U decembru 2014. godine grupa One Direction davala je intervju za meksičku televizijski mrežu TeleHit, a Harryju je postavljeno pitanje koja slavna osoba mu se sviđa.

-Emily Ratajkowski, rekao je tada stidljivi 21-godišnji Styles. Sada su se fanovi ponovno prisjetili te njegove izjave. Podcasterica Amanda Hirsch je na svom Instagramu objavila video i napisala: “Harry je ovo manifestirao.”

Brzo su se skupili komentari ispod tog videa. “Harry je manifestirao vezu s Emily od 2014. i uspio je”, “San mu se ostvario”, “Morate biti pažljivi oko toga što želite”, “A možda uspiju”, neki su od komentara. Mnogi su također primijetili da Emily izgleda slično kao Harryjeva bivša djevojka Kendall Jenner.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amanda Hirsch (@notskinnybutnotfat)

Podsjetimo, Harry Styles snimljen je kako se ljubi s Emily Ratajkowski na ulicama Tokija, a video je objavio Daily Mail. Nakon tog videa fanovi pjevača počeli su napadati manekenku na društvenim mrežama. Mnogi su joj korisnici počeli pisati negativne komentare ispod zadnje objave na Instagramu.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti