The Rock pokazao kako su ga kćerke “uredile” 10 minuta prije planiranog Zoom sastanka

Piše: Azra

Dwayne Johnson objavio je na Instagramu video sa svojim kćerkicama. Sedmogodišnja Jasmine i četverogodišnja Tia su uzele šminku u ružičastoj boji i njome prekrile glumčevu glavu. Nacrtale su mu i crne brkove, bradu i obrve.

The Rock je u opisu videa napisao kako su ga njegove kćeri zamolile da ga “brzo urede”, iako je imao zakazan Zoom sastanak za deset minuta. Međutim, na glumčevu sreću, sastanak je bio otkazan.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Dwayne Johnson (@therock)

-Pokazivale su prstom u mene i smijale mi se bez milosti, poručio je glumac i napomenuo da je proveo sat vremena “pokušavajući ostrugati ruž s glave i lica.”

-Nisam znao da ovo ostavlja mrlje po licu, dodao je The Rock čiji je video oduševio mnoge. Snimku s kćerkicama lajkalo mu je više od sedam miliona ljudi na Instagramu.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti