Del Boy iz “Mućki” upoznao kćerku za koju 52 godine nije znao da postoji

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @onlydavidjason

Britanski glumac Sir David Jason (83), Del Boy iz serije „Mućke“, otkrio je da ima kćerku za koju dosad uopšte nije znao. Saznao je da je otac Abi Harris (52), koja ima sina Charlieja (10), pa je tako Jason istovremeno postao i djed.

– Malo je reći da sam bio iznenađen, rekao je za Mirror.

Glumac je konačno upoznao svoju kćerku i unuka nakon toliko godina razdvojenosti i pokušava nadoknaditi izgubljeno vrijeme.

-Drago mi je što sam je upoznao i nalazimo se kad god možemo, dodao je.

Abi je rođena 1970. godine nakon što njena majka Jennifer Hill bila u kratkoj vezi s Jasonom. Abi je naslutila da je Davidova kćerka nakon što je saznala za njihovu vezu i nakon što je primijetila da ona i glumac imaju sličan oblik nosa.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sir David Jason (@onlydavidjason)

Glumac je u braku s Gill Hinchcliffe s kojom ima 22-godišnju kćerku Sophie Mae. Njima ne smeta što on iz prethodne veze ima dijete.

-Supruga i kćerka pružile su mi veliku podršku i razumijevanje te su prihvatile Abi i poželjele su njoj i njezinom sinu dobrodošlicu u porodicu, rekao je glumac.

Abi je u njihovom domu u Ellesboroughu provela blagdane te su igrali društvene igre.

-David je vrlo optimističan. Čini se nemoguće nadoknaditi izgubljeno vrijeme, ali moraju se maksimalno potruditi. Sastaju se kad god mogu. Žele se još više zbližiti, rekao je izvor blizak glumcu za Mirror.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti