Zaljubljena Danijela Martinović zaintrigirala prstenom: Stvarno sam sretna

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @danijelamartinovicofficial

Prošle su dvije godine kako su Danijela Martinović i Petar Grašo završili ljubavnu priču dugu 24 godine i time bili glavna tema svih medija.

Splitska pjevačica već neko vrijeme je u vezi s kriminalističkim inspektorom Josipom Plavićem.
Kako kaže Danijela, Plavića je upoznala kada je njezina advokatica prije otprilike godinu dana podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Nedavno je pjevačica prisustvovala otvorenju jedne trgovine u Omišu te zaintrigirala javnost. Naime, na ruci je nosila prsten za koji su mnogi posumnjali da je došlo do zaruke.

Photo: Milan Sabic/PIXSELL

-Stvarno sam sretna, nema se na to što dodati, ni oduzeti, kazala je je Danijela koja je na događaju nosila upečatljivi prsten s biserom.

-Prsten je poklon, ali neću otkriti od koga je, neka to bude tajna, zagonetno je izjavila pjevačica za 24 sata.

Podsjećamo, Danijela je jednom prilikom otkrila kako je upoznala svog partnera.

-Sve je započelo jednim neplaniranim telefonskim pozivom, koji se očito morao dogoditi. Nakon što smo se upoznali, provodili smo puno vremena razgovarajući i polako počeli primjećivati da dijelimo iste vrijednosti, poglede na život i svijet oko sebe, pa čak i poneke snove, rekla je Danijela za Gloriju.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti