Devetogodišnja kćerka Kim Kardashian izbacuje vlastitu liniju kozmetike

Piše: Azra

Foto: Instagram @kimkardashian

North West, devetogodišnja kćerka Kim Kardashian i Kanyea Westa, navodno ulazi u poduzetničke vode baš poput svoje svestrane majke. Kako tvrde američki mediji, Kim je prijavila četiri nova zaštitna znaka za kozmetičke proizvode i liniju igračaka pod imenom svoje kćeri.

Prva dva znaka odnose se na liniju za njegu kože s planovima za proširenje na proizvode za njegu tijela, kozmetiku i mirise, kao i razne igračke, dok su druga dva zaštitna znaka registrirana za reklamne i zabavne usluge, što uključuje “zabavu u prirodi pružanja informacija putem globalne računalne mreže u području zabave i pop kulture”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Kardashianima nije strano iskorištavanje utjecaja i slave. Kako druga generacija njihove djece počinje odrastati, razvijati osobnosti i stjecati sljedbenike, čini se da će to sada i unovčiti.

Devetogodišnjakinja je prilično slavna na društvenim mrežama, a već je premašila 15 miliona pratitelja na zajedničkom TikTok profilu koji dijeli s majkom Kim.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti