Dadilja iz doma Aleksandre Prijović i Filipa Živojinovića otkrila kako izgleda njihov život iza zatvorenih vrata

Piše: Azra

Foto: Instagram @aleksandraprijovic @f.zivojinovic

Aleksandra Prijović i Filip Živojinović ulogu roditelja shvatili su veoma ozbiljno, trude se da svom nasljedniku djetinjstvo i odrastanje učine što ljepšim i bezbrižnijim, da svaki trenutak iskoriste na najbolji mogući način i slobodno vrijeme što kvalitetnije provedu zajedno.

Ipak, činjenica da se pjevačica na posao vratila tri mjeseca poslije porođaja, kao i brojne obaveze koje poznati mama i tata imaju, ne dozvoljavaju im uvijek da se potpuno angažuju oko Aleksandra. Kako bi on bio maksimalno zbrinut, pored baka Zorice i Borke koje ga obožavaju, Aleksandra Prijović i Filip Živojinović angažovali su dadilju koja im pomaže kada je neizbiježno da odsustvuju od kuće, a u međuvremenu je ta žena postala član njihove porodice i stekla veliko povjerenje.

– Najčešće ga ostavljamo mojoj i Filipovoj mami, a često je sa njim i žena koja ga čuva i koju smatramo članom porodice. Aleksandar je postao mezimac naših porodica pa se svi utrkuju u tome ko će da provodi vrijeme sa njim – ispričala je Prijovićka jednom prilikom za “Gloriju”.

– Imali smo stroge kriterijume prilikom izobra dadilje. Bilo nam je važno da bude brižna, da voli djecu i da na najbolji mogući način učestvuje u njegovom odrastanju. Baš takvu smo i našli.

Baš kao što poznati par ima samo riječi hvale za dadilju, tako i ona o poslodavcima govori biranim riječima. Prijateljima se povjerila da su Aleksandra Prijović i Filip Živojinović izuzetno brižni roditelji, da dječak odrasta okružen ljubavlju i pažnjom, a mama i tata se trude da mu ispune svaku želju.

Izvor: story.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti