Emotivna Vesna Dragojević prisjetila se svog Olivera: Čini mi se da sporo prolazi

Piše: L. K. P.

Foto: Robert Anic / Pixsell i Facebook

Vesna Dragojević, supruga preminule muzičke legende Olivera Dragojevića nedavno je govorila o boli koju osjeća zbog gubitka supruga s kojim je provela 45 godina u braku.

-Još nisam sebi stavila u glavu da se to dogodilo. S djecom sam svaki dan, brzo mi je proletjelo i onda stojim doma dva dana i čini mi se da sporo prolazi – izjavila je za IN magazin.

Na svojim društvenim mrežama redovno objavljuje zajedničke uspomene praćene Oliverovim tekstovima, a nedavno je napisala:

„Tuga ne prestaje. Uvuče se u tebe kao sitna prašina. Razlijeva se tako gore, dolje dok ne dođe do najsitnije pore u tvom tijelu. Nevidljiva je, ali je nosiš kao najteži teret koji čovjek može izdržati.“

Vesna i Oliver u braku su bili 45 godina, a da se radilo o ljubavi na prvi pogled govori i podatak da su se vjenčali samo 10 mjeseci nakon što se upoznali. Na četvrtu godišnicu njegove smrti otkrila je kako su 50. godišnjicu planirali proslaviti vjenčanjem u Las Vegasu, ali kako će se sada u SAD uputiti sama.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti