Razija Mujanović pomaže djeci oboljeloj od raka

Piše: Lejla Pujagić

Foto: Facebook

Naša legendarna košarkašica Razija Mujanović u saradnji sa Roditeljskom kućom “Srce za djecu oboljelu od raka”, organizuje aukciju na kojoj će se naći njen potpisan dres Barcelone sa brojem 12.

Riječ je o dresu koji je Razija dobila na poklon od Barcelone, kluba za koji je igrala i osvojila titulu prvaka Španije. Dres joj mnogo znači, ali njena želja da pomogne djeci je veća od toga i zato ga stavlja na aukciju.

Aukcija će trajati do petka 31.03. do 21:00 sat, a početna cijena je 200 KM.

Sredstva sa ove aukcije biće uplaćena za pomoć liječenju djeci oboljeloj od raka.

– Djeca oboljela od raka imaju samo jednu želju, a to je da ozdrave. Na tom putu trebaju našu podršku i ljubav. Heroine Dalija i Asiya su moja inspiracija da kroz život moram ići sa osmijehom i da nikad ne smijem da odustanem.”– izjavila je Mujanović prilikom posjete Roditeljskoj kući.

Nakon završene aukcije, biće dogovoreni svi detalji sa pobjednikom o preuzimanju dresa. Želja Razije Mujanović je da dres lično uruči pobjedniku aukcije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti