Sin slavnog repera pao s prozora stana na petom spratu zgrade: Nalazi se na intezivnoj njezi

Piše: Azra

Foto: Instagram @official_flo

Sin repera Flo Ride, šestogodišnji Zohar, pao je s prozora stana i nalazi se na intenzivnoj njezi s teškim ozljedama, piše Page Six. Zohar je pao s prozora stana koji se nalazi na petom spratu stambenog kompleksa u New Jerseyju.

Zoharova majka Alexis Adams u tužbi podnesenoj u ponedjeljak otkrila je da se incident dogodio 4. marta i da je dječak hospitaliziran s prijelomima zdjelice i stopala, oštećenjima jetre i pluća te unutarnjim krvarenjem.

Tvrdi da je zgrada u kojoj žive opremljena prozorima koji su opasni zbog čega je njezin sin, koji je rođen s rijetkim neurološkim poremećajem, pao na betonski pločnik ispred zgrade. Tužila je vlasnike i upravitelje stambenog kompleksa, građevinsku kompaniju, kompaniju koja je ugradila prozore i još nekoliko osoba.

-Kao samohrana majka djeteta s posebnim potrebama, ovo što osjećam je noćna mora. Srce mi je slomljeno u milion komadića, rekla je za News12. Od tuženih traži odštetu, plaćanje advokatskih troškova i Zoharovih medicinskih troškova.

-Shrvana sam, bijesna i borim se da se pomirim s činjenicom da je moje jedino dijete pretrpjelo teške ozljede zbog namjernog nemara našeg stanodavca i drugih koji su bili uključeni u propuštanje poduzimanja potrebnih sigurnosnih mjera, dodala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Flo Rida Official (@official_flo)

Reper Flo Rida nije se oglasio o situaciji. Inače, Alexis je rekla da reper ne sudjeluje u životu svoga sina. -Samo jednom je vidio svog sina i to dok je radio test za utvrđivanje očinstva u decembru 2016. godine, ali je bio okrenut leđima. Bili su u istoj prostoriji. Nije ga htio ni zagrliti. Bio je jako hladan, rekla je Alexis za Daily Mail 2018.

Izvor: index.hr 

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti