Najljepša žena svijeta imala je idealan život, sad je njen bivši suprug optužen za zlostavljanje žena

Piše: Azra

Foto: Instagram @justjared @emrata

Bivšeg supruga slavne manekenke Emily Ratajkowski, filmskog producenta Sebastiana Beara-McClarda nekoliko je žena optužilo za seksualno zlostavljanje.

Kako piše Variety, Sebastian se početkom 2016. javio 17-godišnjakinji na Instagramu i ponudio joj malu ulogu u filmu ‘Good Time’. Djevojka je pristala i došla na set, a nije joj objašnjeno u kakvoj će točno sceni glumiti. Radovala se upoznavanju i suradnji s Robertom Pattinsonom, no dočekalo ju je neugodno iznenađenje na snimanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emily Ratajkowski (@emrata)

Naime, morala je gola stajati pred 10-ak muških glumaca i članova produkcijskog tima među kojima su bili poznata braća, reditelji Josh i Benny Safdie. Usto nije snimala scenu s Pattinsonom nego s glumcem koji je prije toga izašao iz zatvora.

Djevojka, koja danas ima 24 godine, izjavila je: ‘Bila sam zapanjena i osjećala se prestravljeno. Sve se pogoršalo kada mi je taj glumac na uho šapnuo: ‘Mogu li ga staviti?’ dok su kamere bile uključene. Rekla sam ‘ne”, prisjetila se u izjavi tokom pravnog spora u koji je uključen Bear-McClard.

Variety je prikupio izjave 10-ak ljudi koji su progovorili o Sebastianovom ponašanju, a među njima su dva muškarca koji su bili u sobi kada je tada 17-godišnja djevojka snimala scenu koja se nije našla u konačnoj verziji filma. Ona je ispričala da je nakon snimanja imala seksualne odnose s filmskim producentom i da su se viđali dvije godine.

Beara-McClarda su još dvije žene optužile za nedolično ponašanje i rekle su da je ‘predator koji je često lovio mlade žene na setu’. O njemu je progovorila i žena, koja je imala 18 godina, kada ga je upoznala na setu filma ‘Uncut Gems’. Otkrila je da joj je producent slao poruke i obećavao veliku karijeru u filmskoj industriji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Just Jared (@justjared)

Također je otkrila da su se našli u stanu koji je on dijelio s bivšom suprugom Emily. ‘Sebastian i ja smo se počeli ljubiti. Stvari su eskalirale i onda je, ne tražeći moj pristanak, spavao je sa mnom bez korištenja kondoma’, ispričala je. Ispričala je i da ju je Sebastian vrijeđao te joj govorio da je ‘retardirana’, a kasnije je isticao da je sve to bila samo šala.

Tvrdi i da je vidjela da producent šalje poruke na Instagramu 15-godišnjakinji koja je posjećivala set filma ‘Uncut Gems’, a nije sudjelovala u snimanju.

‘Sebastian je izgledao zadovoljno i nasmijao se na moj komentar u vezi dopisivanja s 15-godišnjakinjom. Nije poricao, ispričala je. Izvori za Variety su ispričali da su ga braća Safdie otpustila zbog odnosa s maloljetnicom i romansa s još jednom mladom ženom te je tu završio njegov rad na filmu ‘Uncut Gems’.

Izvor: story.hr 

(S.B.)

Pročitajte još