Gwyneth Paltrow oslobođena krivice za skijašku nesreću, tražila samo 1 dolar odštete

Piše: Azra

Foto: Instagram @gwynethpaltrow

Glumica Gwyneth Paltrow pobijedila je u sudskom sporu protiv muškarca koji je tvrdio da se zabila u njega dok je skijala. Porota u Uti utvrdila je jučer da oskarovka Gwyneth Paltrow nije odgovorna za ozljede koje je zadobio muškarac tokom sudara na skijaškoj stazi u luksuznom odmaralištu Park City, objavio je Reuters.

Terry Sanderson, penzionisani liječnik, pretrpio je potres mozga i četiri slomljena rebra u incidentu koji se dogodio 2016. godine. Podsjetimo, on je rekao da su ozljede dovele do traumatske ozljede mozga i tražio je više od 300.000 dolara odštete od Paltrow na građanskom suđenju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow)

Rekao je i da je žena, za koju je kasnije saznao da je Paltrow, skijala bez kontrole kada mu je naletjela na leđa. Sandersonov prijatelj posvjedočio je da je vidio kako se Paltrow zaletjela u bivšeg liječnika. Paltrow je, s druge strane, rekla da nije izazvala nesreću i da ju je Sanderson udario s leđa.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti