Kenan Tahirović uživa u svakom momentu ljubavi: Ova djevojka osvojila je njegovo srce

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @insta.kenan

Bosanski Bali-beg kako ga mnogi zovu, Kenan Tahirović niže projekt za projektom, a njegova karijera ide uzlaznom putanjom. Nakon spota koji je snimio za Lepu Brenu, Kenan je radio reklamu s najvećom fudbalskom zvijezdom Lionelom Messijem. Karijeru je počeo zahvaljujući fotografijama na Instagramu, te njegova popularnost raste iz dana u dan. Ovaj 35-godišnji model s bratom za svoje fanove redovno snima videe na kojima ovaj dvojac pjeva i svira, što je publiku oduševilo.

Dodatno je stekao popularnost i kroz reality program “Zadruga” u kojem mu je djevojka bila Rialda Karahasanović. No, ta veza je po izlasku iz realitija završila, Kenan je jedno vrijeme bio sam, a sad mu ponovo cvjetaju ruže na ljubavnom planu.

Iako svoj privatni život čuva daleko od očiju javnosti, Kenan je podijelio video sa svojom novom izabranicom. Sretni par ne krije koliko je zaljubljen. U jednom od intervjua za naš magazin, Kenan je otkrio detalje njihove veze.

– Što se emotivnog statusa tiče, ja sam trenutno zauzet i dugo, dugo se nisam osjećao ljepše. Uživam u svakom momentu ove ljubavi, trudimo se da što više vremena provodimo zajedno, samo to ne pokazujem po društvenim mrežama, jer koliko-toliko privatnosti ipak želim sačuvati. A što se tiče bračnih voda, pa malo je rano za taj korak, ali da je to ono što želim od ove veze jeste sigurno, otkrio je Kenan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti