Džejeva najveća tajna: O njenom ubistvu nije htio da govori

Piše: Azra

Foto: Instagram @estradni.arhiv @makisushimeow

Film “Nedelja”, koji će se baviti životom pokojnog Džeja Ramadanovskog počeo je da se snima, a sada isplivavaju i novi detalji ovog projekta.

Džej Ramadanovski napustio nas je 6. decembra 2020. godine, od posljedica srca. Od kako je pjevač preminuo znalo se da će njegov život morati da se pretvori u film, jer njegovo prisustvo na ovoj zemlji nije bilo poput jednog običnog čovjeka.

Pjevač je imao jako teške životne momente koje je i mnogo puta otpjevao u svojim pjesmama, ali malo ko zna da je Džej u svom turbulentnom i teškom životu ostao i bez svoje sestre Šerherzade.

Kako mediji prenose u filmu koji se već uveliko snima naći i scene koje će govoriti baš o ovim najtežim momentima u njegovom životu. I ako je malo govorio o tome, reditelji su svjesni koliko je taj gubitak njega poremetio kao ličnost, pa se poslije te tragedije on još više predao porocima i tugi.

– Detalji tragedije, Džejeve sestre neće biti prikazani, ali će biti način na koji je ona ubijena, i kako se on nosio sa tim nakon toga. Taj nesretni događaj je nešto što je u mnogome obilježilo njegov život u negativnom smislu, rekao je izvor za Kurir.

Izvor: nportal.rs

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti