Bali-beg obradovao suprugu: Fahriye za rođendan dobila poklon od pola miliona eura

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @evcenf

Turski glumac Burak Ozcivit poznatiji kao Bali-beg toliko voli suprugu Fahriye Evcen sa kojom ima dva sina, Karana i Kerema, da se ne ustručava da joj pokaže ljubav svakog dana i u svakoj prilici. Ponekad to čini uz malu pomoć ekscentričnih i prilično skupih poklona.

Kako prenose turski mediji, Burak je za najnoviji poklon izdvojio, ni manje ni više, nego skoro 479.000 eura. Toliko košta bijeli Range Rover koji je zgodni glumac kupio lijepoj Fahriye za rođendan, a paparaci su ih uhvatili na licu mjesta u salonu luksuznih automobila.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Fahriye Evcen Özçivit (@evcenf)

Pošto su nedavno dobili još jednog sina, novinari su iskoristili priliku da upitaju par da li se njihov stariji sin Karan navikao na mlađeg brata Kerema.

-Sve je u savršenom redu, mnogo bolje nego što smo očekivali, glasio je Burakov odgovor, a Fahriye je dodala da Kerem liči na Karana.

Glumica je takođe otkrila da će se uskoro vratiti na posao jer ne želi da pravi dugu pauzu poslije drugog porođaja.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti