Ko je lijepa supruga Mece Cazina s kojom je u ljubavi 8 godina

Piše: Selma Bošković

INSTAGRAM: @dzevada.dado

Amel Družanović, poznatiji kao Meca Cazin, svojim video klipovima unosi veselje u bh. domove i često popravi dan svojim šaljivim snimcima. Amel je u veoma kratkom roku stekao veliku popularnost, što potvrđuje i broj pratitelja na društvenim mrežama. Amel, odnosno Meca Cazin na YouTubeu ima više od 800 hiljada pretplatnika. Zahvaljujući svojoj kreativnosti uspio je da stekne simpatije i starije i mlađe publike.

Amel je 2015. stao na ludi kamen, te je oženio lijepu Dževadu koja inače živi u naselju Jezersko kraj Cazina.

Mlada blogerka Dževada Družanović (25) sa suprugom Amelom ima sina Danija. Dževada je kao i suprug, popularna na društvenim mrežama, gdje objavljuje interesantne sadržaje iz privatnog života. Mlada ljepotica ima svoj kozmetički salon, gdje redovno prikazuje prelijepe transformacije svojih klijentica.

Iako Amel svoj privatni život drži dalje od javnosti, Dževada s druge strane redovno dijeli porodične fotografije.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti