Lejla Filipović progovorila o braku s Tarikom: Imali smo sreću, sličan odgoj i slične poglede na život

Piše: L. K. P.

Foto: Instagram @lejla.filipovic

Lejla Filipović, supruga Tarika Filipovića, bivša manekenka i misica otkrila je hrvatske medije tajnu svog uspješnog braka sa slavnim Zeničaninom.

Ona i Tarik 31. decembra prošle godine proslavili su 15. godišnjicu braka, a Lejla je istakla kako je to vremensko razdoblje jako brzo prošlo.

-Petnaest godina braka, 17 veze. Jako brzo je prošlo… Razgovarali smo nedavno o tome i zaključili da imamo osjećaj kao da je prošlo pet, šest godina, a to je zaista prekrasno, rekla je Lejla za Story.hr

Ona je kazala da je u braku važno razumijevanje i poštovanje te se kod nje i Tarika puno toga poklopilo što ih čini idealnim parom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lejla Filipović (@lejla.filipovic)

-Ja uvijek kažem da se kod nas poklopilo mnogo faktora. Uz ljubav koja je na prvom mjestu, tu su i slični interesi koji nas povezuju. Naravno, razumijevanje i poštovanje, ali i puno toga što se poklopilo. Imali smo sreću, sličan odgoj i slične poglede na život, zato sve to zajedno u paketu odlično funkcionira, istakla je Lejla.

Posjetimo, Tarik i Lejla na glasu su kao jedan od najskladnijih parova među domaćim zvijezdama. Njihova ljubavna priča započela je 2006. godine, a prvi put su zajedno viđeni u javnosti na koncertu Halida Bešlića u maju te godine.

No, Lejla je tada poručila da su njih dvoje samo prijatelji. Njihovu vezu prvi je potvrdio Tarik u jednom intervjuu kada je rekao da je “sa ženom svog života i da uživa u tome”. Par se u tajnosti vjenčao  na Silvestrovo 2007. godine. Tarik i Lejla imaju dvojicu sinova, Dinu i Armana.

Pročitajte još