Zvijezda Euforije: Napustila sam seriju jer ne mogu više glumiti debelu prijateljicu

Piše: Azra

Foto: Instagram @barbieferreira

Zvijezda Euforije Barbie Ferreira u podcastu Armchair Expert Daxa Sheparda otkrila je zašto nije nastavila glumiti Kat Hernandez u trećoj sezoni HBO-ove hit serije. Opisala je da je njezin odlazak bio “zajednička odluka s kreatorima serije jer nisu vidjeli budućnost za njen lik”.

-Mislim da jednostavno nije bilo mjesta za Kat u nastavku priče. Svi smo to znali. A ja stvarno više nisam mogla biti debela najbolja prijateljica. Ne želim to više glumiti, a mislim da i oni to znaju. U drugoj sezoni je to bila borba za obje strane, ispričala je 26-godišnjakinja.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by barbie ferreira (@barbieferreira)

Glumica je iznenadila obožavatelje u augustu prošle godine kada je otkrila da se neće pridružiti hit seriji kao Kat Hernandez u trećoj sezoni. Njezin odlazak uvelike je raspirio glasine. Šuškalo se da je u svađi s tvorcem Euforije Samom Levinsonom oko priče za njezin lik.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by barbie ferreira (@barbieferreira)

Inače, zahvaljujući velikoj završnici druge sezone, Euforija je druga najgledanija serija od 2004. godine na HBO-u, a prva je Igra prijestolja. Ta statistika dolazi od samog HBO-a pa to može biti njegov pokušaj da dodatno reklamira seriju, što zna raditi i Netflix.

Izvor: index.hr

(S.B.)

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti