Glumica iz ‘Uvoda u anatomiju’ o požaru u svom domu: Izgubili smo četiri ljubimca

Piše: Selma Bošković

Foto: Instagram @caterinascorsone

Glumica Caterina Scorsone, najpoznatijoj po ulozi dr. Amelie Shepherd u ‘Uvodu u anatomiju’, doživjela je veliku nesreću. Naime, u požaru je izgorio njen dom prije nekoliko mjeseci, a sada je javno progovorila o nesretnom događaju.

Caterna i njena porodica prošli su bez povreda, ali su smrtno stadali njihovi ljubimci.

-Dok sam spremala djecu za spavanje i završavala s kupanjem, dim se počeo probijati oko kade. Kada sam pogledala niz hodnik, rijeka gustog dima već se formirala i ispunila je kuću, napisala je glumica koja je u toj kući živjela s bivšim suprugom Robom Gilesom te kćerima Lucky, Elizom i Palomom Michaelom.

Foto: Instagram @caterinascorsone

-Imala sam oko dvije minute da svoje troje djece izvučem iz kuće, ali izvukli smo se. I zbog toga sam vječno zahvalna. Ono što slama srce je što smo izgubili četiri kućna ljubimca. Još uvijek živimo s tim gubitkom, ali sretni smo što smo ih imali, napisala je.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Caterina Scorsone (@caterinascorsone)

-Hvala vatrogascima i istražiteljima. Hvala mojoj komšinici koja je odgovorila na mahnito kucanje na njezina vrata. Hvala roditeljima u školi moje djece koji su poslali igračke i knjige, hvala mojim prijateljima što su poslali odjeću i potrepštine, hvala mojim sestrama koje su doletjele da se pobrinu za logistiku kako bih ja mogla biti s mojom djecom. Hvala mom timu koji je sve olakšao, napisala je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti